fbpx

Karriär hos oss

Intresserad av en karriär på Cuprum Recycling AB? Vi letar alltid efter talangfulla medarbetare, de är grunden för vår framgång I bolaget.

Resurs 1

Lediga jobb

Intresserad av en karriär på Cuprum Recycling AB?

Sista ansökning: 2020-06-16

I rollen som kabelsorterare innebär det att du tillsammans med två kollegor sorterar kablarna som kommer in i olika högar beroende på materialet i dem. Kablarna hanteras med både truck och traktor in och ut ur verkstaden.

Spontanansökan

För ytterligare information om hur vi hanterar spontansökningar: Alexander Perman, alexander.perman@cuprumrecycling.se.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Cuprum Recycling AB har åtagit sig att skydda din information. Vi kommer att spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information. Du har rätt att få veta hur dina personuppgifter behandlas av oss. För mer information, läs vår Integritetspolicy

Drivs av kunskap

Vårt arbete bygger på en strikt förståelse av varje klients institutionella sammanhang, sektordynamik och makroekonomisk miljö. Av den anledningen investerar vi mer än 600 miljoner dollar av våra företags resurser årligen i kunskapsutveckling, lärande och kapacitetsuppbyggnad. 

Vårt mål för kommande år

Vi studerar marknader, trender och framväxande bästa praxis i alla branscher och regioner, lokalt och globalt. Vår investering i kunskap hjälper också till att öka ledningen. Vi publicerar våra resultat i stor utsträckning och samarbetar med ledande tänkare om de mest angelägna frågor som våra kunder och samhället står inför.

Lär dig mer om vår intervjuprocess

Intresserad av en karriär på Cuprum Recycling AB? Vi letar alltid efter talangfulla medarbetare, de är grunden för vår framgång.

Jobba hos oss

Intresserad av en karriär på Cuprum Recycling AB? Vi letar alltid efter talangfulla medarbetare, de är grunden för vår framgång.