fbpx

Inlämningscentral

Lämna in ditt material hos oss

För både företag och privatpersoner

Vi öppnar nu en helt ny metallåtervinning i Johannedals industriområde där vi kommer att köpa kabel, metaller och järn ifrån både företag och privatpersoner.

Vi köper alla sorters metaller i form av

Kabel, koppar, mässing, aluminium, bly, elmotorer, blybatterier, rostfritt och mycket mer.

Observera att vi ej hanterar kontanter eller checkar. Alla kunder måste intyga att de har laglig rätt att sälja skrotet de ämnar att sälja.
Vi polisanmäler vid misstanke om stöld.

Så här fungerar det

Vänd dig till oss, vi har Sundsvalls bästa priser på metaller och betalar samma dag.

Kör in

Kör in i anläggningen, vår personal tar emot dig

Värdera

Vi hjälper dig att lasta av, värderar och väger in

Få betalt

Du får betalt inom 5 arbetsdagar via bankgiro.

Driva och finansiera tillväxt

Genom att implementera ett stort driv och engagemang bland personal stärks varumärket och tillväxten ökar. Arbetet med att kontinuerligt minska företagets miljöpåverkan går hand i hand med minskade kostnader. En minskad energianvändning samt en minskad mängd avfall från produktion bidrar till en ökad kostnadseffektivitet.

Möjliggöra tillväxt

Cuprum Recycling arbetar målinriktat med att skapa en attraktiv arbetsplats för alla medarbetare och främja utvecklingen av en högpresterande organisation. Cuprum Recycling utvecklar och vidareutbildar medarbetarna, erbjuder konkurrenskraftiga belöningssystem, upprätthåller en inspirerande företagskultur och tydlig företagsidentitet.

Ditt förstahandsval när du väljer modern återvinning

Vi vill vara ditt förstahandsval när du väljer modern återvinning för hos oss på Cuprum Recycling kostar inte miljövänlighet extra – vi väljer tillsammans med kunden rätt, ur ett hållbarhetsperspektiv som vi alla tjänar på.