fbpx

Kabelsorterare

I rollen som kabelsorterare innebär det att du tillsammans med två kollegor sorterar kablarna som kommer in i olika högar beroende på materialet i dem. Kablarna hanteras med både truck och traktor in och ut ur verkstaden.

Sista ansökning

2020-06-16

Är ett fysiskt arbete din grej? Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som inte är rädd för att ta i! Sök redan idag då ansökningstiden är kort och vi arbetar med löpande urval, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Cuprums räkning tre kabelsorterare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket betyder att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cuprum. Uppdraget är planerat att pågå under två månader, men det kan komma att förlängas, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Cuprum är i en expansiv fas och har börjat arbeta i 2-skift och nu söker vi tre kabelsorterare för dagtidspasset.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cuprums önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kabelsorterare innebär det att du tillsammans med två kollegor sorterar kablarna som kommer in i olika högar beroende på materialet i dem. Kablarna hanteras med både truck och traktor in och ut ur verkstaden.

Under de första dagarna kommer du få en introduktion och gå tillsammans med erfarna kollegor för att lära dig arbetet.

Vi söker dig som

Trivs med att arbeta i grupp och som håller ett högt tempo. Meriterande är truckkort och traktorkort, men det är ej ett krav för tjänsten. Det är viktigt att du inte har några problem med kroppen då arbetet kan bli tungt bitvis.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på “sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Cuprum Recycling leds idag av son och far Perman tillsammans med ett dedikerat team av säljare, logistiker och tekniker som är engagerade i att bygga starka, långsiktiga relationer med våra leverantörer och kunder. Som ett privat, lokal ägt företag har vi haft möjlighet att växa och expandera våra tjänster globalt. Från den minsta transaktionen till den största kan våra kunder idag vara övertygade om att Cuprum Recycling kommer att erbjuda personlig och branschledande service. Läs mer om oss på: https://cuprumrecycling.com/

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Visstid, 3-6 månader

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2020-02-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Ansök om tjänsten

För ytterligare information om tjänsten: Alexander Perman, alexander.perman@cuprumrecycling.se.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Cuprum Recycling AB har åtagit sig att skydda din information. Vi kommer att spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information. Du har rätt att få veta hur dina personuppgifter behandlas av oss. För mer information, läs vår Integritetspolicy